Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Οι «σπρίντερ» της …Αγάπης





Στις 14 Φεβρουαρίου, η Γλυφάδα έτρεξε για καλό σκοπό!


Μια πρωτοβουλία του ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ – Πρωτοστάτησε η Χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα




Η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα συμμετείχε σε έναν αγώνα πολύ ξεχωριστό και ανθρώπινο το περασμένο Σάββατο στην Γλυφάδα.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Μοιράζομαι ( της πρώτης ηλεκτρονικής πλατφόρμας προσφοράς και αλληλεγγύης) και της Placebo η χρυσή ολυμπιονίκης έτρεξε και παρέσυρε στον άτυπο αυτόν αγώνα και άλλους συμπολίτες της με σκοπό να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης τα οποία σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Γλυφάδας (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο), θα διανεμήθηκαν στις άπορες οικογένειες της περιοχής.



Συγκινητική ανταπόκριση


Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική.  Πνω﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽χωριστό αγώνα δρόμου, άνω από 100 άτομα, κάθε ηλικίας, ακόμα και γονείς μαζί με τα παιδιά τους, έτρεξαν για να διαδώσουν το μήνυμα της αλληλεγγύης.


Μια πόλη στο…τρέξιμο
Το μήνυμα όμως αυτό, δεν περιορίστηκε μόνο στους επίδοξους δρομείς. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης ήταν πολλοί και συνέβαλλαν έμπρακτα στη συγκέντρωση των αγαθών.


Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα από τρόφιμα, ρούχα και υποδήματα, φάρμακα,  βρεφικές πάνες, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού. Η Ομάδα του Μοιράζομαι προσέφερε τρόφιμα, χαρτικά και 15 υπνόσακους για τους άστεγους της Γλυφάδας.



Και μαθήματα α’ βοηθειών

Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα πρώτων βοηθειών από την Πηγή Πιχάλη και συμβουλές για σωστή διατροφή και άσκηση από την Αθανασία Τσουμελέκα.
Από τη γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα δεν μπορούσε να λείπει η αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Κυρία Άννυ Καυκά, δείχνοντας ευαισθησία σε τόσο ιδιαίτερα θέματα και τη στήριξή της στο ξεχωριστό έργο του Μοιράζομαι.
Εκπλήξεις και δώρα περίμεναν τους παρευρισκόμενους από τα Holmes Place Γλυφάδας, την Εθνική Ασφαλιστική, την My Athlete και την GO2 Sport Nutrition.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου