Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

"Στα βαθιά"...αναζητώντας την "Σκοτεινή αγάπη"



Ο έρωτας έχει την τιμητική του το Σάββατο αφού οι ερωτευμένοι σε όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο.
Αναμφισβήτητα ο έρωτας έχει πολλές πτυχές των οποίων οι μεταβλητές καθορίζονται από την προσωπικότητα του εκάστοτε ζευγαριού.
Ωστόσο μεγάλοι έρωτες είναι και αυτοί που είναι φανταστικοί και για να κυριολεκτούμε μυθιστορηματικοί.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν οι εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρουν στους αναγνώστες του Πινακίου τρία μυθιστορήματα τα οποία έχουν έναν κοινό παρανομαστή, τον δυνατό έρωτα.
Αυτά είναι:
«Σκοτεινή αγάπη» του Colleen Hoover και το «Στα βαθιά» της Abbi Glines 



 «Σκοτεινή αγάπη»

Μία σύγχρονη ιστορία αγάπης με πολλές ανατροπές και έντονη δράση,
από την Colleen Hoover, τη συγγραφέα των best sellers
που αγαπήθηκαν από χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. 
Όταν η Τέιτ γνωρίζει τον Μάιλς δεν σκέφτεται τον έρωτα. Δεν πιστεύει καν πως μπορούν να γίνουν φίλοι. Το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι αυτή η αδιαμφισβήτητη αμοιβαία έλξη. Συνειδητοποιούν ότι μπορούν να έχουν την τέλεια συμφωνία, χωρίς δεσμεύσεις. Αυτός δεν θέλει έρωτες, αυτή δεν έχει χρόνο για σοβαρή σχέση: το μόνο που απομένει είναι το σεξ. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ρολόι, αρκεί η Τέιτ να ακολουθήσει τους δύο κανόνες που θέτει ο Μάιλς:
Μη ρωτάς για το παρελθόν. Μην ελπίζεις για το μέλλον.
Τι γίνεται όμως όταν τα αληθινά αισθήματα μπαίνουν στην εξίσωση;
Οι υποσχέσεις σπάνε. Οι κανόνες παραβιάζονται. Η αγάπη γίνεται σκοτεινή.


 

Το προφίλ της Colleen Hoover
 
Η Colleen Hoover είναι συγγραφέας πέντε #1 bestsellers στους New York Times, ανάμεσα σ’ αυτά το Χωρίς ελπίδα (Εκδόσεις Παπαδόπουλος) και το Σκοτεινή αγάπη. Της αρέσει να επικοινωνεί με τις χιλιάδες αναγνώστριες της μέσω του προσωπικού της blog και του λογαριασμού της στο Twitter. Ζει στο Τέξας με τον άντρα της και τα δυο τους παιδιά και, όπως λέει και η ίδια, δεν γράφει για να διδάξει, να πληροφορήσει ή να εντυπωσιάσει, αλλά κυρίως για να ψυχαγωγήσει τους αναγνώστες της.






«Στα βαθιά»
Η Μπλερ Γουίν είναι μόλις δεκαεννιά. Ζούσε στην επαρχία αλλά, όταν πέθανε η μητέρα της, αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της και να μετακομίσει με τον πατέρα της και την καινούργια του σύζυγο στο τεράστιο παραθαλάσσιο σπίτι τους, στη Φλόριντα. Όμως δεν είναι προετοιμασμένη γι' αυτή την αλλαγή και ξέρει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να κολλήσει σε αυτό το περιβάλλον.
Κι επιπλέον, έχει και τον σέξι  γιο της νέας συζύγου, με τον οποίο την αφήνει ο πατέρας της όλο το καλοκαίρι, ενώ εκείνος φεύγει με τη γυναίκα του για το Παρίσι. Ο Ρας Φίνλεϊ είναι κακομαθημένος αλλά και κούκλος και της παίρνει τα μυαλά. Η Μπλερ, ίσως ο μόνος απαγορευμένος καρπός στη ζωή του Ρας, ξέρει ότι δεν θα της βγει σε καλό αν μπλέξει μαζί του. Είναι περπατημένος κι έχει μυστικά που εκείνη ξέρει ότι μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να ξεσκεπάσει. Παρ' όλα αυτά αφήνεται...στα βαθιά.
 




Το προφίλ της Abbi Glines

Η Abbi Glines ζει στο Φέαρχοουπ της Αλαμπάμα με τον σύζυγό της Κιθ και τα τρία παιδιά τους.Είναι η συγγραφέας πολλών bestsellers, με πολλά βιβλία στη λίστα των top10, των New York Times, USA TODAY και Wall Street Journal με φανατικές αναγνώστριες σε όλο τον κόσμο. Διατηρεί μια συνεχή επικοινωνία μαζί τους μέσω του προσωπικού της blog και του λογαριασμού Twitter της.









Διαγωνισμός
Διεκδικείστε από ένα αντίτυπο από τα παραπάνω των εκδόσεων Παπαδόπουλος.  Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε mail με τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pinakio.blog@gmail.com αφού πρώτα κάνετε like στην σελίδα του Πινακίου στο facebook 
 

1 σχόλιο: