Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Στο τραμπολίνο: Κορυφαίοι όλων Κασάπογλου, Κουτάβας και Βοϊβόδα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο  Λυκόβρυσης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Αστέρα Πεύκης και οι απονομές των βραβείων στους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες στο Τραμπολίνο και στον Ακροβατικό Διάδρομο για το 2014, μετά την ψηφοφορία που οργάνωσε ο σύλλογος υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο.
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, ΤάσοςΜαυρίδης,  ο πρόεδρος την Ε.Γ.Ο, Αθανάσιος Βασιλειάδης, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ, ΜαρίναΠατούληΣταυράκη, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Γιώργος Καρύμπας, οι αντιδήμαρχοι, Δημήτρης Κατραμάδος και ΕυάγγελοςΠαπανικολάου, ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μάνος Φραϊδάκης, ο κ. Δημήτρης Κωνστάντος. ο κ. ΓιώργοςΤσόλας, η κ. Κορτέσα Πετρουλέα και η κ. Δέσποινα Μεντεσίδου.
 Η αίθουσα κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που μας τίμησε με την παρουσία του και χειροκρότησε τους αθλητές που βραβεύτηκαν για τις  επιτυχίες τους. Ο Δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης και ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο κ. Αθανάσιος Βασιλειάδης προλόγισαν την εκδήλωση, αναγνωρίζοντας το έργο που γίνεται στον σύλλογο μας και δήλωσαν συμπαραστάτες στους  υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για το 2015.


 «Είναι υποχρέωση και καθήκον μας να είμαστε δίπλα στον σύλλογο. Σαν Ομοσπονδία προσπαθούμε να είναι όλα τα μέλη μας ευχαριστημένα και κάνουμε πάντα το καλύτερο. Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά για τους αθλητές όλων των αθλημάτων καθώς είναι προ-ολυμπιακή χρονιά. Είμαστε μέσα στους στόχους μας σε όλα τα αθλήματα και ελπίζουμε η Πολιτεία να δει λίγο διαφορετικά το θέμα του αθλητισμού και να στρέψει τα φώτα τόσο στον υψηλό,όσο και στον μαζικό αθλητισμό»  ήταν τα λόγια του Αθανάσιου Βασιλειάδη, προέδρου της Ε.Γ.Ο.
 Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε: «Είμαστε κοντά στον σύλλογο διαχρονικά γιατί μέσα από δύσκολες συνθήκες μπορεί να κάνει αυτό το επίτευγμα που παρουσιάζει και το επόμενο στοίχημα για εμάς είναι να αλλάξουμε πράγματα μέσα στον χώρο τον αθλητικό. Θέλω να συγχαρώ τον σύλλογο, τους αθλητές και τους προπονητές τους, να ευχηθώ να έχουμε θετικά αποτελέσματα και είμαι σίγουρος ότι με την δουλειά που γίνεται θα τα έχουμε. Εμείς από την πλευρά μας θα σας βοηθήσουμε σε ότι μπορούμε ώστε να έχουμε την πολυπόθητη εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθλητισμός μαζί με τον πολιτισμό είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές».
 Στην ψηφοφορία πήραν μέρος όλα τα Ελληνικά σωματεία που καλλιεργούν τα αθλήματα του Τραμπολίνο και του Ακροβατικού διαδρόμου και ανέδειξαν τους εξής νικητές:
 Κατηγορία τραμπολίνο:
Κατηγορία Παίδων: Δημήτρης Μακρής
Κατηγορία Εφήβων: Βαγγέλης Μακρής
Κατηγορία Ανδρών: Απόστολος Κουτάβας
Κατηγορία Κορασίδων: Χριστίνα Τάτση
Κατηγορία Νεανίδων: Γιώτα Τοπάλη
Κατηγορία Γυναικών: Λίλα Κασάπογλου

Κατηγορία ακροβατικού διαδρόμου:
Κατηγορία Παίδων-Κορασίδων: Κωνσταντίνα Αγαλιώτη
Κατηγορία Εφήβων-Κορασίδων-Ανδρών-Γυναικών: Ιφιγένεια Πρατικάκη


Ξεχωριστή βράβευση έγινε στην Λίλα Κασάπογλου ως καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς όλων των κατηγοριών και των δύο αθλημάτων και στην Βαρβάρα Βοϊβόδα ως καλύτερη προπονήτρια.
Ευχαριστήριο τηλεγράφημα στον σύλλογο με το οποίο χαιρέτησε την εκδήλωση έστειλε η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο κ. Ελένη Κρανίτη, που, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί στην εκδήλωση.
 Μετά το τέλος της εκδήλωσης δυο εκ των πρωταγωνιστών μίλησαν για την  τιμή που τους έγινε.



Βαρβάρα Βοιβόδα: «Είναι μεγάλη τιμή να αναγνωρίζουν το έργο σου οι προπονητές άλλων συλλόγων και να σε ψηφίζουν ως την καλύτερη προπονήτρια του αθλήματος. Αυτό το βραβείο έρχεται μετά από πολύ κόπο, προσπάθεια και πολλές στερήσεις εντός και εκτός γυμναστηρίου. Θέλω να το αφιερώσω πάνω από όλα στην οικογένεια μου που με στηρίζει και έπειτα στους αθλητές μου. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και πλέον έχουμε μπροστά μας τους Ευρωπαϊκούς αγώνες τον Ιούνιο στο Μπακού, ενώ ο μεγάλος στόχος του 2015 είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2016».


 Λίλα Κασάπογλου: «Αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή γιατί δείχνει πως η δουλειά που κάνουμε εγώ και η προπονήτριαείναι αναγνωρίσιμη από τους υπόλοιπους συλλόγους στην Ελλάδα. Αυτό μουδίνει μεγάλη δύναμη για να συνεχίσω την προσπάθεια μου σε αυτούς τους ρυθμούς. Φυσικά για να φτάσω σε αυτό το βραβείο δεν είμαι μόνη μου. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με στηρίζουν όπως είναι η οικογένεια μου, Η προπονήτρια μου και κάποιοι κοντινοί μου φίλοι και για αυτό θα ήθελα να τους το αφιερώσω. Συνεχίζουμε δυνατά γιατί αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω του ότι έχουμε πάρα πολλούς αγώνες με πρώτο στόχο ένα παγκόσμιο κύπελλο το οποίο θα γίνει στην Ολλανδία. Θα είναι ένα καλό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε πριν τους Ευρωπαϊκούς αγώνες ενώ ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Δανία όπου εκεί κυνηγάμε την πρόκριση για το Ρίο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου