Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Κόρη γνωστών Ελλήνων ηθοποιών σε ερωτικό... τρίγωνο!
Μπλεγμένη σ’ ένα επικίνδυνο και… θανάσιμο ερωτικό τρίγωνο βρέθηκε μπλεγμένη κόρη γνωστών ηθοποιών, καθώς αυτή και η φίλη της βρέθηκαν να διεκδικούν τον ίδιο άνδρα!


Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στο σημερινό επεισόδιο της 10ης Εντολής, στο οποίο πρωταγωνιστεί η υποψήφια για το θεατρικό βραβείο Μελίνα Μερκούρη, Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η Ηλιάνα, η υποκριτική δεινότητα της οποίας στο περσινό «Τίρζα, η Βασίλισσα του Ήλιου» μας εξέπληξε πέρσι, είναι κόρη των ηθοποιών Βασίλη Μαυρομάτη και Λίλας Καφαντάρη.

Η υπόθεση του 3ου επεισοδίου

Η Αλίκη τελειώνει την Ιατρική. Η Ιωάννα εργάζεται στην είσοδο ενός μπαρ. Είναι επίσης πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, η Αλίκη ρομαντική και συνεσταλμένη, η Ιωάννα απαιτητική και κυνική. Είναι, όμως, φίλες από παιδιά και συνεχίζουν να κάνουν παρέα. Χωρίς να έχουν πολλά κοινά σημεία. Τουλάχιστον μέχρι η Αλίκη να ερωτευτεί το Χάρη, ένα πρώην εραστή της Ιωάννας, με μακρά θητεία στη νύχτα και βίαιο χαρακτήρα.

Παρά τα φαινόμενα κι ενώ η Ιωάννα είναι δύσπιστη, το ζευγάρι δείχνει να τα πηγαίνει καλά. Ο Χάρης με την επιρροή και τη στήριξη της Αλίκης, αρχίζει και αναθεωρεί τη ζωή της νύχτας και δείχνει ένα καινούργιο πρόσωπο. Δυστυχώς, ένα πρόσωπο που γοητεύει ξανά την Ιωάννα.

Δείτε και το τρέιλερ του επεισοδίου να πάρετε μια πρώτη γεύση:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου