Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ο σχεδιαστής μόδας Vassilis Thom προτείνει τι να φορέσουμε του Αγίου Βαλεντίνου



Ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου είναι γεγονός. Καθώς επίσης το άγχος και ο χαμός για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να βάλεις εκείνη τη μέρα.

Είμαι εδώ για να σου δώσω μερικές συμβουλές στιλιστικές και να σου προτείνω κάποια looks.
Σε καμία περίπτωση μη το βάλεις κάτω. Σκοπός είναι να βάλεις τον αυθορμητισμό σου πρώτα και μετά τα ρούχα σου. (Δείτε περισσότερα από τις δημιουργίες του Vassilis Thom)
Αν θες η μέρα σου να ξεκινήσει καλά, με κέφι, χαρά και αισιοδοξία, τότε πρέπει να φορέσεις:


-Αν είσαι κορίτσι: Blue-Jean με λίγα ξεβάματα και σκισίματα, ένα λευκό κροπ-τοπ (θα μπορούσε να είναι και με μανίκια), μια ασήμετρη ζακέτα ή καρό πουκάμισο( χρώματος της επιλογής σου), μια κάπα σε χρώμα, διάφορα χρυσά βραχιόλια και δαχτυλίδια (στο ένα χέρι ή μοιρασμένα και στα δυο), άρβυλα κίτρινα ή λευκά αθλητικά, και τσάντα πλάτης ή απλό φάκελο.






-Αν είσαι αγόρι: Βlack-Jean με σκισίματα, ένα γκρι T-Shirt, το καλό σου το ρολόϊ, καπέλο (επιλογής σου), Leather Jacket μαύρο, αθλητικά μαύρα ή κόκκινα.




Για πρωινό ερωτικό ραντεβού νομίζω ότι θα δείχνετε ταιριαστοί και ιδανικοί!

Αν τώρα έχετε κανονίσει κάτι για μεσημεράκι τα πράγματα παραμένουν  light αλλά με κάποια άλλη πρόταση φυσικά:

-Αν είσαι κορίτσι: Ένα cigarette παντελόνι μαύρο ή μπλέ , Jean πουκάμισο, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια (καλό είναι να βάλεις χρώμα), άρβυλα τύπου μαύρα με κάποια λεπτομέρια, μαύρη κάπα και φάκελο τσάντα (θα μποσούσε να έχει διχρωμία).


-Αν είσαι αγόρι: Ένα Blue-Jean με φθορές θα είναι το ιδανικό, ένα μαύρο Hoodie με μπογιές ή άλλο μπάλωμα, κάποια βραχιολάκια στα χέρια (μαύρες αποχρώσεις κυρίως), Jacket κοντό μαύρο, σκαρπίνια μαύρα.




Ένα πιο chic to chic look και για τους 2!


Όλη μέρα έτρεχες και τώρα χαλάρωσες. Δεν τρέχει τίποτα, αντιθέτως ένα μπανάκι, και ένα γρήγορο καφεδάκι ετόμαζωντας για το ραντεβού σου, θα σε χαλαρώσει. Τι φοράς λοιπόν:

-Αν είσαι κορίτσι: Μια ψιλόμεση φούστα σε ανοιχτή γραμμή (θα μπορούσε να είναι και από τούλι), ένα τοπ ή Hoodie  λευκό  επίσης μας κάνει, σκουλαρίκια διακριτικά και βραχιόλια από το ένα χέρι, μπότες ψηλές, Jacket (γούνα κοντό και όχι αφράτο ή απλό), τσάντα ή πορτοφόλι μεγάλο.






-Αν είσαι αγόρι: Παντελόνι βράκα μαύρο, T-Shirt Λευκό, κασκόλ τρικολόρε σε γκρι-λευκό-μαύρο, Leather Jacket μαύρο, άρβυλο (να έχει γυαλάδα),







Το απόγευμα θέλουμε και μια πιο glamour-ιά!

Και τώρα νύχτωσε και ήρθε η ώρα να βγεις πριν περάσει η μέρα και συ είσαι ακόμα μέσα και σκέφτεσαι τι να βάλεις. Τα πράγματα είναι απλά: φοράς τα καλά σου. Συνήθως ένα καλό εστιατόριο είναι η τόπος του εγκλήματος και είμαι σίγουρος πως θα είναι σε ξενοδοχείο... τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

-Αν είσαι κορίτσι: Ένα μαύρο φόρεμα κοντό η μακρύ, χρυσά αξεσουάρ και λίγα, μαύρες γόβες ή μποτάκια στιλ (λεπτό τακούνι), Jacket μαύρο (γούνα ή δέρμα) ή και παλτό, φάκελο τσάντα με χρυσή λεπτομέρεια.




-Αν είσαι αγόρι: Παντελόνι σε κλασική-μοντέρνα γραμμή ή βράκα (μαύρο ή γκρι), Πουκάμισο (μαύρο ή γκρι), άρβυλα μαύρα (πιο καλά για βράδυ), Jacket μαύρο.





Καλό θα ήταν όσο καλά ντυθείς, άλλο τόσο καλά να φερθείς εντός και εκτός!

Happy Valentine’s Day .

By Vassilis Thom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου