Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Υπέρ του Τσίπρα και της Ελλάδας οι Anonymous



Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα για το δημοψήφισμα της Κυριακής τάσσονται οι Anonymous με βίντεο που «ανέβασαν» στο Youtube.
Πιο συγκεκριμένα, δίνουν συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωθυπουργό για την στάση του απέναντι στην Ευρωζώνη και την απόφαση του να διεξάγει δημοψήφισμα κάτι που αναφέρουν ότι «Είναι ό,τι πιο κοντινό στην άμεση δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία».
Αναλυτικά αναφέρουν οι Anonymous:


«Είμαστε οι Anonymous, θέλουμε να δηλώσουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας» ξεκινά το μήνυμα και τονίζει πως το γνωστό κίνημα στα social media είδε «τις προσπάθειες της κυβέρνησης να καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σας φέρονται η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».
Οι Anonymous σημειώνουν πως αν και δεν υποστηρίζουν κανένα πολιτικό κόμμα αλλά «οφείλουμε στον πρωθυπουργό σας Αλέξη Τσίπρα συγχαρητήρια για τη στάση του και την απόφασή του να διεξάγει δημοψήφισμα». Θεωρούν πως το δημοψήφισμα «είναι ό,τι πιο κοντινό στην άμεση δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία».
«Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την έως εδώ πορεία της Ελλάδας, ο λαός της Ελλάδας έχει μερίδιο ευθύνης λόγω της ψήφου του στις εκλογικές αναμετρήσεις των προηγούμενων ετών» όμως με το δημοψήφισμα «δίνεται η δυνατότητα σε κάθε πολίτη να αναλάβει την ευθύνη για το μέλλον του.
Αυτή τη φορά δεν υπάρχει εύκολη διέξοδος να ρίξει ο λαός της Ελλάδας την ευθύνη σε ένα αόρατο σύστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου