Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν: Ορίστηκε η ημερομηνία για την απόλυτη σύγκρουση

Φορούν τις κάπες τους και είναι έτοιμοι για μια σύγκρουση άνευ προηγουμένου. Μια σύγκρουση που όλος ο πλανήτης περιμένει ανυπόμονα. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος... Ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν έδωσαν το ραντεβού για τις 24 Μαρτίου στις σκοτεινές αίθουσες.


Πρωταγωνιστούν:ΧένριΚαβίλ, ΜπενΆφλεκ, ΓκαλΓκαντό, ΤζέσιΆιζενμπεργκ, ΈιμιΆνταμς, ΤζέισονΜομόα, ΧόλιΧάντερ, ΛόρενςΦίσμπερν, ΝταιάνΛέιν
Ημερομηνία Εξόδου: 24 Μαρτίου 2016 (σε 2Dκαι 3D)



Ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης των «300» και του «Ανθρώπου από Ατσάλι», αναλαμβάνει το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα project στην ιστορία των υπερηρώων της DCComics, την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των πιο γνωστών και πιο δημοφιλών σούπερ ηρώων στην ιστορία των κόμικς.  Ο Χένρι Καβίλ φοράει για δεύτερη φορά τη στολή του Σούπερμαν (Κλαρκ Κεντ), ενώ ο Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος με Όσκαρ για το «Επιχείρηση: Argo», αναλαμβάνει τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, αυτόν του Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν.


Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η ΓκαλΓκαντό, στο ρόλο της Πριγκίπισσας Νταιάνα/Γουόντερ Γούμαν και ο ΤζέσιΑίζενμπεργκ, ως ο ΛεξΛούθορ. Οι Έιμι Άνταμς, Λόρενς Φίσμπερν και ΝταιάνΛέιν επιστρέφουν για δεύτερη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά τον «Άνθρωπο από Ατσάλι». Δίπλα τους ο ΤζέρεμιΑίρονς, ως Άλφρεντ, ο Τζέισον Μομόα, στο ρόλο του Άρθουρ Κέρι/Άκουαμαν και η βραβευμένη με Όσκαρ, Χόλι Χάντερ («ThePiano»).
Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo») και του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ (τριλογία «Batman», «Άνθρωπος από Ατσάλι»).

Η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης έρχεται όλο και πιο κοντά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου