Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Ταξιδεύουμε στην φαντασία της Ερωδίτης Παπαποστόλου κόβωντας τριαντάφυλλα στην ομίχλη


Μια πρόταση για τους φίλους του Πινακίου στην Θεσσαλονίκη είναι την Τετάρτη 24/6/2015 στις 20:00 το απόγευμα να είστε στο Barrister, οδός Φράγκων 3, διότι  θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση tου βιβλίου με τίτλο «Ομίχλη & Τριαντάφυλλα» της ανερχόμενης συγγραφέας Ερωδίτης Παπαποστόλου.
Η Ερωδίτη είναι από τα αναπόσπαστα κομμάτια της σελίδας μας και σας ζητάμε να είστε εκεί στο νέο της εγχείρημα…το συγγραφικό. 


Πιο συγκεκριμένα το βιβλίο που είναι συνέκδοση του Εκδοτικού Οίκου του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων και του Εκδοτικού Οίκου Ήλεκτρον θα σας εκπλήξει και θα σας καθηλώσει. Μια απίστευτη συντροφιά για το καλοκαίρι μπορεί να γίνει δικιά σας. Θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 23 Ιούνιου στο Barrister, στα γραφεία του Οργανισμού. Λ. Καλλιθέας 84 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκη καθώς και σε όλη την Ελλάδα ταχυδρομικά μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας από το site: www.eoellas.org


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η νεαρή συγγραφέας Ερωδίτη Παπαποστόλου
Εδώ και δυο μήνες περίπου, μια σειρά αποτρόπαιων φόνων έχει συγκλονίσει τη μικρή επαρχία του Μέλβιλ. Παρά τις εξονυχιστικές έρευνες, στις οποίες έχει προβεί η αστυνομία, δεν μπορεί να καταλήξει πουθενά. Έτσι λοιπόν, ο διεθνούς φήμης ντετέκτιβ Τζακ Κάρτερ καλείται να δώσει λύση στο μυστήριο.
Τα απρόοπτα αρχίζουν να τον ακολουθούν πριν ακόμα φτάσει στην μικρή επαρχία, κι όταν ο πάμπλουτος επιχειρηματίας Μπεν Σαντάρι προσφέρεται να τον φιλοξενήσει στον πύργο του, θα ανακαλύψει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, και ότι όλοι οι κάτοικοι του Μέλβιλ, ακόμα και οι υπηρέτες του οικοδεσπότη του κρύβουν τα μυστικά τους. Δεν θα αργήσει να βρεθεί κι ο ίδιος σε αδιέξοδο και να αμφισβητήσει τις ικανότητες του. Τι ρόλο θα παίξουν μια κοπέλα που εμφανίζεται τις πιο ανύποπτες στιγμές, ένας γέρος που εξαφανίζεται κουτσαίνοντας μέσα στην ομίχλη και μερικά κόκκινα σαν αίμα τριαντάφυλλα;
Ένα απρόβλεπτο αστυνομικό μυθιστόρημα, που κάνει τον αναγνώστη να ταξιδεύει νοερά στον τόπο των εγκλημάτων, να ταυτίζεται με τους ήρωές του, και να ανυπομονεί κι ο ίδιος για τη λύση του μυστηρίου που ξεπερνά τη φαντασία ενός κοινού ανθρώπινου νου.


Λίγα λόγια για την συγγραφέα:
Η συγγραφέας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1988. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας κι έκανε ΜΒΑ με εξειδίκευση στο μάρκετινγκ. Σήμερα, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και αρθρογραφεί σε μπλογκ. Ξεκίνησε να γράφει από τα πρώτα εφηβικά της χρόνια ιστορίες και στίχους μουσικής. Το 2013, δημοσίευσε το πρώτο της διήγημα με τίτλο: «Όταν ένα μολύβι μικραίνει». Το βιβλίο «Ομίχλη και Τριαντάφυλλα», είναι το πρώτο της μυθιστόρημα και σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου