Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

SOCIALL ARENAS FITNESS GYMS: Κάνοντας γυμναστική με τους πρωταθλητές

«Τα σημαντικότερα οφέλη της γυμναστικής είναι αυτά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά»
                       

«Νιώσαμε την ανάγκη να «τραβήξουμε» τον κόσμο ιδιαίτερα τα νέα παιδιά σε νέα «στέκια» κάνοντας τα  γυμναστήρια σημεία συνάντησης για ένα  νέο τρόπο ψυχαγωγίας»

«Όντας ευαισθητοποιημένοι στο να προωθούμε κοινωνικά μηνύματα σε εκδηλώσεις μας,  έχει πραγματοποιηθεί συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ  και με τον Στόχο-Πρόληψη (πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού)».


Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας -πρέπει να- είναι η γυμναστική.  Η άσκηση βελτιώνει την ποιότητα της καθημερινότητας μας, ακόμη και τον τρόπο σκέψης μας. Και ενώ είμαστε πια στο προθάλαμο του Καλοκαιριού λίγη προσοχή επιπλέον επιβάλλεται.
Στο πλαίσιο αυτό ο leader στην Ελλάδα που δεν είναι άλλο από τα SOCIALL ARENAS FITNESS GYMS μιλούν στο Πινάκιο για την σημασία αλλά και την συμβολή της γυμναστικής. Συμβουλεύουν τι πρέπει να αποφύγουμε αλλά και πώς να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας. Παράλληλα μας ξεναγούν και στον σύγχρονο χώρο τους,  στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 378.  
Παράλληλα στους χώρους τους έχουν και άλλες δραστηριότητες ενώ πολύ σημαντική είναι και η προώθηση κοινωνικών  μηνυμάτων. Έχει πραγματοποιηθεί μάλιστα  συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ  και με τον Στόχο-Πρόληψη (πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού).
Τέλος στους αναγνώστες του Πινακίου τα SOCIALL ARENAS FITNESS GYMS στέλνουν το δικό τους μήνυμα και αυτό είναι να αγαπούν τον εαυτό τους και να νοιάζονται γι’ αυτόν…
Σίγουρα επιβάλλονται κάποιες επισκέψεις στα SOCIALL ARENAS FITNESS GYMS πριν κατακλύσουμε τις πανέμορφες ελληνικές παραλίες… Καλή ανάγνωση ή αν προτιμάτε καλή άσκηση!


Γιατί η γυμναστική πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας;


«Πέρα από το προφανές που έχει να κάνει με το αισθητικό κομμάτι δηλαδή την καλή εξωτερική μας εμφάνιση, τα σημαντικότερα οφέλη της γυμναστικής είναι αυτά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Η γυμναστική συστήνεται από γιατρούς για την πρόληψη και αντιμετώπιση  σε πλήθος προβλήματα, συμβάλει στην βελτίωση του καρδιαγγειακού  και του μυϊκού μας συστήματος, αλλά πρωτίστως μπορεί να συμβάλλει στην ψυχική μας διάθεση απομακρύνοντας την θλίψη, την στενοχώρια, το άγχος αφού θεωρείται το κατ’ εξοχήν αντικαταθλιπτικό.
Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο να γυμνάζεται κάποιος. Η ήπια άσκηση ενδείκνυται ακόμα και για άτομα τρίτης ηλικίας και εγκυμονούσες,  άρα δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην εντάξουμε την άθληση στην ζωή μας».

-Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι και όσο να ναι όλοι θέλουμε το σώμα μας να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως προς την εμφάνιση.  Ποια είναι η συμβουλή των  Sociall Arenas;  Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν για να χάσουμε γρήγορα κιλά και πόντους;


«Επειδή οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής μειώνουν τον ελεύθερο χρόνο των ανθρώπων με αποτέλεσμα να μπορούν να αφιερώσουν πολύ λίγο απ’ αυτόν για τον εαυτό τους έρχεται η σύγχρονη προπονητική η οποία μπορεί να μας βοηθήσει έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Τα Sociall Arenas με στοχευμένα προπονητικά προγράμματα και σε συνδυασμό με νέα τεχνολογία μηχανημάτων γυμναστικής  σας βοηθούν να πετύχετε τον στόχο σας χωρίς άγχος και υπερκόπωση».


-Ποιες ασκήσεις προτείνετε εσείς τώρα που κάνει περισσότερη ζέστη…Οι ρυθμοί εκγύμνασης πρέπει να είναι αυξημένοι;


«Η πεποίθηση πως όταν ο άνθρωπος ζεσταίνεται χάνει λίπος  γρηγορότερα είναι εντελώς λανθασμένη (νόμοι θερμοδυναμικής).  Αντιθέτως, τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας μπορεί να είναι μηδενικά εάν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι μεγαλύτερη από 34οC. Είναι λοιπόν σημαντικό να επιλέξουμε έναν κλιματιζόμενο χώρο εκγύμνασης ώστε να γυμναζόμαστε κάνοντας το πρόγραμμά μας κανονικά αλλά  χωρίς τον φόβο θερμοπληξίας».



-Γιατί κάποιος να επιλέξει τα δικά σας γυμναστήρια, τι είναι αυτό που προτάσσατε;


«Ο Όμιλός μας είναι το πρώτο όνομα γυμναστηρίων που έρχεται στο μυαλό κάποιου, όταν μιλάει για αναγνωρισμένη και οργανωμένη αλυσίδα γυμναστηρίου με προσιτές τιμές.
Αυτό συμβαίνει επειδή εμείς πρώτοι διακρίναμε το «κενό» στην Αγορά και νιώσαμε την ανάγκη να «τραβήξουμε» τον κόσμο ιδιαίτερα τα νέα παιδιά σε νέα «στέκια» κάνοντας τα  γυμναστήρια σημεία συνάντησης για ένα  νέο τρόπο ψυχαγωγίας, κοινωνικοποίησης και κοινωνικής συναναστροφής, προσφέροντας  την «πολυτέλεια» του γυμνάζεσθαι  σε πολύ μεγάλους χώρους με αίθουσες άνω των 1000 τ.μ. με σύγχρονο εξοπλισμό  και δοκιμασμένα προγράμματα εκγύμνασης, δημιουργώντας την «τάση του fitness» στην Ελλάδα και κάνοντας την καθημερινή γυμναστική τρόπο ζωής και σκέψης για χιλιάδες μέλη μας από την ίδρυσή μας έως και σήμερα.
Είμαστε η μοναδική αλυσίδα γυμναστηρίων στη χώρα μας που αριθμεί 130.000 active members, στα 17 γυμναστήρια του, κάνοντας  τα SOCIALL ARENAS GYMS την μεγαλύτερη ΕΛΛΗΝΙΚΗ αλυσίδα γυμναστηρίων!!

Τελευταία τα Γυμναστήρια SOCIALL ARENAS αποφάσισαν να μην περιορίζονται μόνο σε υπηρεσίες άθλησης και ευεξίας, αλλά να δείξουν και το ευρύτερο κοινωνικό τους πρόσωπο προσφέροντας στα μέλη τους εκπτώσεις και παροχές, όπως τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο και ποτό.
Ο Όμιλος μας έχει προχωρήσει σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες, Clubs, Café, Bars, Εστιατόρια, Ιδιώτες και Εταιρείες των οποίων τα μέλη μας έχουν πλέον το προνόμιο να απολαμβάνουν μοναδικές εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, δείχνοντας απλά την κάρτα μέλους των Sociall Arenas Fitness Gyms. 


Όντας ευαισθητοποιημένοι στο να προωθούμε κοινωνικά μηνύματα σε εκδηλώσεις μας,  έχει πραγματοποιηθεί συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ  και με τον Στόχο-Πρόληψη (πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού)».


-Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής;


«Οποιοσδήποτε άνω των 15 ετών μπορεί να εγγραφεί στα γυμναστήρια του Ομίλου μας  παρουσιάζοντας στην reception την ταυτότητά του και μια φωτογραφία τύπου  ταυτότητας για την έκδοση της κάρτας μέλους.  Υπάρχουν πλήθος προσφορών για κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να επιλέξει αυτήν που θεωρεί πιο συμφέρουσα.
Στην συνέχεια ενημερώνει τον υπεύθυνο γυμναστή για το ιατρικό ιστορικό του και είναι έτοιμος να ξεκινήσει το προσωπικό του πρόγραμμα εκγύμνασης στις μέρες και ώρες που εκείνος θέλει».


-Με συστηματική δουλειά μπορεί κάποιος υπέρβαρος να δει αποτέλεσμα;


«Χρειάζεται σωστός  συνδυασμός γυμναστικής και διατροφής. Απαιτείται ήπια αερόβια άσκηση , περπάτημα στον διάδρομο, βάρη κλπ σε συνδυασμό με διατροφή (είναι ανάγκη να επισκεφθεί διατροφολόγο που θα του προσαρμόσει την διατροφή του στα δικά του μέτρα ανάλογα με τις ανάγκες του).  Προσοχή: η απώλεια των κιλών δεν θα πρέπει να είναι άμεση.  Οι στόχοι που πρέπει να βάζουν τα υπέρβαρα άτομα θα πρέπει να είναι εφικτοί ώστε το αποτέλεσμα να διαρκέσει και περισσότερο, αλλά θα αποκτήσουν και μεγαλύτερη ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση βλέποντας να πετυχαίνουν μικρούς στόχους καθημερινά».


-Σε ποιες περιοχές υπάρχουν γυμναστήρια σας;

«Σε 16 περιοχές εντός Αττικής:
ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, Ν. ΜΑΚΡΗ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΓΟΥΔΗ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 801 11 89 900»


-Τέλος,  δώστε  μια παρότρυνση γι’ αυτούς που έχουν «αποβάλλει» την γυμναστική από την ζωή τους

«Εάν αγαπούν τον εαυτό τους, εάν πιστεύουν ότι αξίζει να τον κρατήσουν υγιή, σε φόρμα γεμάτο ενέργεια και ευεξία τότε θα πρέπει να αρχίσουν να  κινούνται. Όλοι μπορούν να ξεκινήσουν με λίγο περπάτημα, να αφήσουν τα ΙΧ, να χρησιμοποιούν ποδήλατο,  να εκμεταλλεύονται τις σκάλες όπου υπάρχουν, να «ανακαλύψουν» τις ομορφιές της φύσης (με περίπατο σε δάσος ή παραλία), να ξεκινήσουν κάποιο άθλημα ή  χόμπι (είναι ευκολότερο όταν υπάρχει παρέα).

Το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό: θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, θα είναι πιο ήρεμοι ψυχικά, το σώμα τους θα δυναμώσει περισσότερο, θα αποκτήσουν καλύτερη ισορροπία,  η σωματική υγεία οδηγεί στην μακροζωία».




Διαγωνισμός

Τα SOCIALL ARENAS FITNESS χαρίζουν στους αναγνώστες του Πινακίου 3 τρίμηνες συνδρομές. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Πινακίου pinakio.blog@gmail.com την ένδειξη SOCIALL ARENAS FITNESS καθώς και τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καταγεγραμμένοι στην σελίδα του Facebook του Πινακίου οι αναγνώστες. Αν δεν είστε κάντε like https://www.facebook.com/pinakio  Ο διαγωνισμός λήγει αύριο 5 Ιουνίου στις 11:30 π.μ  Γι’ αυτό δηλώστε συμμετοχή…τώρα!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου