Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Φέρτε έναν μπόγια…για τον φαρμακοποιό



Μα πραγματικά είναι από τις φορές που με λόγια δεν μπορείς να περιγράψεις μια κατάσταση… Χωρίς λόγο και αιτία έριξε έναν κουβά απόνερα (που μάλλον περιείχαν και χλωρίνη) στον σκύλο που κοιμόταν κοντά στο φαρμακείο του…
Και τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά…Γιατί τόσο μίσος σε ένα αδέσποτο σκυλί; Γιατί να πράξει κάποιος με εκδικητικό τρόπο σε ένα ζώο που κάποιος άλλος το κράτησε όσο ήταν κουτάβι και το έδιωξε όταν μεγάλωσε.


Κατακριτέο το περιστατικό από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκη

Με ανακοίνωση του στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κατακρίνει τον φαρμακοποιό που για να διώξει έναν αδέσποτο σκύλο ο οποίος κοιμάται στο πεζοδρόμιο σε απόσταση από την είσοδο του καταστήματος του, ρίχνει στο ζώο ένα κουβά γεμάτο με βρομόνερα.
«Ως Σύλλογο δεν μας εκφράζει αυτή η συμπεριφορά του συναδέλφου που αποτελεί μεμονωμένο και καταδικαστέο περιστατικό. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να κάνουν το καθήκον τους».

Ποιος πολιτισμός;
Αυτός είναι ο πολιτισμός του; Αυτός ο άνθρωπος φροντίζει για τους συνανθρώπους του να τους δίνει φάρμακα για την υγεία τους…;  Πραγματικά άφησε εμβρόντητους τους πάντες…Και έφερε στο νου τα περσινά άγρια περιαστατικά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό να είναι το τελευταίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου