Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Juve ή Barca: Δέκα γυναίκες κάνουν προγνωστικά για το ποιος θα είναι ο νικητής του Champions League

Μια ανάσα -κυριολεκτικά- χωρίζει την φίλαθλη παγκόσμια γνώμη από την σέντρα του μεγάλου τελικού του Champions League.  Δεκάδες, εκατοντάδες είναι αναλύσεις σε ολόκληρο τον κόσμο για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο και θα φέρει τον τίτλο της βασίλισσας της Ευρώπης. Και ενώ η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους προβάρουν το στέμμα τα προγνωστικά παίρνουν φωτιά και τα μηχανάκια των γραφείων στοιχημάτων δεν προλαβαίνουν τα δελτία, με τα πιο πιθανά αλλά και τα πιο απίθανα αποτελέσματα.


Το θέμα επιμεληθήκαμε οι: Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος & Σεβαστή Βρακατσέλη για το Πινάκιο:

Και επειδή οι άντρες σήμερα θεωρούν πως ο τελικός είναι δική τους υπόθεση το Πινάκιο έρχεται να τους διαψεύσει κατηγορηματικά καθώς 10  γυναίκες κάνουν τα δικά τους προγνωστικά. 
Οπότε αγοράκια φροντίστε να έχετε κρύες μπύρες στο ψυγείο και να παραγγείλετε τις πίτσες την κατάλληλη στιγμή για να είναι ζεστές καθώς το ωραίο φύλο έχει πιάσει θέση στον καναπέ και περιμένει με το κασκόλ τυλιγμένο στο καρπό να πανηγυρίσει!


Φιλιώ Μανωλιουδάκη- Πολίστρια Ολυμπιακού & Εθνικής Ομάδας:

Πιστεύω θα κερδίσει η μπάρτσα γιατί ο Μέσι κάνει μια πολύ καλή χρονιά και  εκτός από τα γκολ έχει ωριμάσει το παιχνίδι του και  είναι δημιουργός πάρα πολλών τερμάτων που σημειώνει η μπαρτσελόνα!! Κ οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να περιοριστούν στην άμυνα τους και αν βάλουν κανένα γκολ σε κόντρα

Μαρίνα Αδαμίδου -Δημοσιογράφος:

 Προγνωστικά σε εναν τελικό δεν υπάρχουν.Η "τριπλέτα" της επίθεσης της Μπαρτσελόνα ειναι μεν φωτιά αλλά εχει απέναντι της ενα "Μπουφόν" που περιμένει να προσθέσει στην πλούσια συλλογή του το συγκεκριμένο τρόπαιο που του λείπει. "Μεταξύ μας" τώρα,αν ο Μέσι εχει κέφια, όσα και να βγάλει ο "Σούπερμαν" της Γιουβέντους ο μάγος της Μπαρτσελόνα θα βρει την λύση που θα οδηγήσει τους "Μπλαουγκράνα" την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.



Ανθή Βούλγαρη – Δημοσιογράφος:

 Θα έλεγα ότι η Barcelona είναι διαχρονική αξία. Παρόλα αυτά η Juventus φαίνεται πως φέτος έχει πάρει τα πάνω της. Νομίζω όμως ότι νικήτρια θα είναι η Barcelona

Γεωργία Γαραντζιωτη - δημοσιογράφος:


 Barcelona και Juventus... και οι δυο ιστορικές ομάδες! Φαβορί για μένα είναι η Barcelona, αλλά όταν απέναντι έχεις κάτω απ ‘ τα δοκάρια έναν ποδοσφαιρικό μύθο όπως τον Μπουφόν η νίκη είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση! Η μάχη θα κριθεί στο κέντρο."

Φρίνη Τσάκωνα: Δημοσιογράφος -παρουσιάστρια:

Η αίσθηση μου ειναι οτι το ματς θα λήξει με ισοπαλία και η Γιουβεντους θα κερδίσει στα πέναλτι.!!!!!

Έλλη Αγγελιδάκη - Γυμνάστρια:

Πιστεύω ότι θα έρθουν ισόπαλοι και θα πάνε στα πέναλτι και στο τέλος θα κερδίσει η Μπαρτσελόνα

Άννα Ρεβέκκα Καρακόλη - Προπονήτρια Ξιφασκίας σε αμαξίδιο:

Παρά τις τελευταίες αποκαλύψεις απο την FIFA που αμαύρωσαν το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο τελικός του Champions Leauge παραμένει μια Ευρωπαϊκή γιορτή. Προσωπικά δεν "πάω" στοίχημα. Ας κερδίσει ο καλύτερος...Για όλους του λάτρεις του ποδοσφαίρου σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα αλλά το γεγονός. Ζήστε το με καλή παρέα!

Έλενα Φώκα - ομοσπονδιακή προπονήτρια σκοποβολής:


Πιστεύω πως νικήτρια θα αναδειχτεί η Μπαρτσελόνα. Είναι σαφώς πιο επιθετική ομάδα και με τη βοήθεια του Μέσι θεωρώ πως θα κάνει τη διαφορά.


Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου- μοντέλο:

Τα στατιστικά και το πιο προφανές είναι να το σηκώσει η Barcelona αλλά  ψηφιίω  juve με κλειστά τα μάτια για την ανατροπή των δεδομένων!



Έλβη Μιχαηλίδου – Επικοινωνιολόγος - Δημοσιογράφος: 

Barca! Γιατι ειναι η καλύτερη απλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου